Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Εμφάνιση φίλτρων
Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός:
Thompson, Edward Palmer
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Εκδότες (Imprints)
Νησίδες (1)
Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (1)
Διαθεσιμότητα
Κυκλοφορεί (2)
Συντελεστές
Thompson, Edward Palmer (2)
Λιάκος, Αντώνης (1)
Παπαδημητρίου, Γιάννης (1)
Τομανάς, Βασίλης (1)
Έτος έκδοσης
2008
2018
έως
2018
2008
Τιμή
έως
Σελίδες
έως
Κατηγορία
Κοινωνία και κοινωνικές επιστήμες (2)
Ιστορία (1)
Οικονομικά και επιχειρήσεις (1)
Θέματα
JBF : Κοινωνικά και ηθικά ζητήματα (1)
JH : Κοινωνιολογία και ανθρωπολογία (1)
JHBL : Κοινωνιολογία: εργασία και εργασία (1)
KCS : Οικονομικά συστήματα και δομές (1)
KJMT : Διαχείριση χρόνου (1)
NHD : Ευρωπαϊκή ιστορία (1)
Είδος
Βιβλίο (2)
Δέσιμο / Μορφή
Χαρτόδετο (2)
Αναγνωστικό κοινό
Ενήλικες - βιβλία προς το ευρύ κοινό (1)
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (2)
Γλώσσα πρωτοτύπου
Αγγλικά (2)
Ανανέωση όλων
Ταξινόμηση με
Ημ/νία έκδοσης (φθίνουσα)
Ημ/νία έκδοσης (αύξουσα)
Τίτλος (φθίνουσα)
Τίτλος (αύξουσα)
ISBN (φθίνουσα)
ISBN (αύξουσα)
Σελίδες (φθίνουσα)
Σελίδες (αύξουσα)
Τιμή (φθίνουσα)
Τιμή (αύξουσα)
Εγγραφές ανά σελίδα
30
50
100
1 - 2
από
2
αποτελέσματα
1
από 1
Η Συγκρότηση της Αγγλικής Εργατικής Τάξης
Thompson, Edward Palmer
Λιάκος, Αντώνης (Επιστημονική επιμέλεια, Εισαγωγή)
||
Παπαδημητρίου, Γιάννης (Μετάφραση)
ISBN: 978-960-244-201-2 ||
Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς
||
2018 ||
Χαρτόδετο ||
840 σελ.
Κυκλοφορεί,
€45.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Χρόνος, εργασιακή πειθαρχία και βιομηχανικός καπιταλισμός
Thompson, Edward Palmer
Τομανάς, Βασίλης (Μετάφραση)
ISBN: 978-960-8480-12-4 ||
Νησίδες
||
2008 ||
Χαρτόδετο ||
71 σελ.
Κυκλοφορεί,
€6.36 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1
Προσθήκη στη Λίστα
Προσθήκη σε νέα
Προσθήκη
Δεν μπορέσαμε να φορτώσουμε τις λίστες σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Osdelnet
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*